Juridische bijstand voor particulieren en mkb

Zoekt u ook de zekerheid van tientallen jaren ervaring in het succesvol verlenen van juridische bijstand ? Advocatenkantoor Tak in Rotterdam staat ook ­­­u graag bij als het gaat om echtscheiding en alimentatie, arbeidsrecht en ondernemingsrecht.

Naast professioneel en doeltreffend juridisch advies mag u rekenen op de benodigde persoonlijke aandacht. Voordat u in zee gaat met een advocaat wilt u natuurlijk eerst kennismaken. Het eerste gesprek is dan ook vrijblijvend en kosteloos.

Echtscheiding en alimentatie

Echtscheiding staat hoog op het lijstje van stressvolle gebeurtenissen, met ingrijpende gevolgen op diverse terreinen van uw dagelijks leven. Niet alleen op het emotionele en sociale vlak, maar ook juridisch en financieel.

Wat gaat de echtscheiding kosten ? Wie neemt de verzorging en opvoeding van de kinderen op zich en welke omgangsregeling wordt er afgesproken ? Hebt u recht op partner- en/of kinderalimentatie of bent u juist degene die alimentatie moet betalen ? En zo ja, hoeveel dan ? Hoe worden de bezittingen en schulden verdeeld ? Wat zijn uw verdere rechten en plichten ?

Advocatenkantoor Tak beantwoordt al uw vragen en begeleidt u naar een zo optimaal mogelijke afronding van uw echtscheiding met een goed oog voor alle juridische en financiële, maar ook emotionele aspecten die daarbij een rol spelen.

Arbeidsrecht

Weet u wat te doen als u ontslag krijgt of iemand wilt ontslaan ? Hoe u het beste kunt omgaan met een verstoorde arbeidsrelatie? Of hebt u hulp nodig bij onderhandelingen over een ontslagvergoeding of geschillen over loon of andere arbeidsvoorwaarden ?

Arbeidsgeschillen zijn voor zowel werknemers als werkgevers nooit prettig. Als werknemer vecht u voor uw baan en inkomen. Als werkgever komt u op voor de belangen van uw bedrijf.

Beide partijen zijn hoe dan ook gebaat bij een zorgvuldige omgang met de bepalingen van het arbeidsrecht. Want de persoonlijke en financiële gevolgen van een verkeerde keuze kunnen aanzienlijk zijn. 

Advocatenkantoor Tak beantwoordt al uw vragen en staat u bij een arbeidsgeschil gaarne bij. 

Ondernemingsrecht

Op elk moment van uw ondernemerschap heeft u te maken met de juridische aspecten daarvan.

Dat begint al wanneer u een bedrijf start met het kiezen van de juiste rechtsvorm en het sluiten van de nodige contracten. Maar ook later kunt u als ondernemer met allerlei juridische problemen worden geconfrontreerd. 

Advocatenkantoor Tak adviseert en ondersteunt u bij de de oplossing van deze problemen.